A REVIEW OF خواص چای سبز و عناب

A Review Of خواص چای سبز و عناب

A Review Of خواص چای سبز و عناب

Blog Article

مصرف عناب به‌صورت روزانه پیش از آغاز عادت ماهانه، به شما کمک می‌کند که قاعدگی منظمی داشته باشید.

به طوری کلی عناب در طب سنتی طب سردی دارد و باید با مصلحاتی مانند سپستان خورده می‌شود تا باعث سردی در معده نشود. از نظر طب سنتی، عناب خشک خواص زیر را برای بدن دارد:

عناب می‌تواند تاثیر برخی دارو‌ها را از بین ببرد و یا تاثیر آن‌ها را برعکس کند که این موضوع می‌تواند برای شخص بیمار خطرناک باشد. به عنوان مثال، افرادی که از داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کنند، باید از خوردن عناب اجتناب کنند.

.. همچنین به‌صورت کنسرو شده و گاهی به‌صورت عادی و به عنوان تنقلات استفاده می‌شود.

در برخی از مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی نیز استفاده می‌شود

عناب خشک می‌تواند به کاهش خطر سرطان کمک کند. عصاره عناب سرشار از فنولیک است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد. این بدان معناست که آنزیم‌های آنتی اکسیدانی موجود در عناب با سرعت بیشتری برای خلاص شدن از شر رادیکال‌های آزاد و کاهش خطر سرطان کار می‌کنند. پیشگیری از سرطان از خواص رازیانه نیز هست.

به این منظور می‌توانید ابتدا تعدادی عناب خشک را تهیه کنید. با افزودن مقداری چوب دارچین یا زنجبیل می‌توانید طعم بهتری به این دمنوش بدهید.

از این میوه بامزه به عنوان یک درمان جایگزین برای بهبود بسیاری از مشکلات و بیماری‌های فیزیکی استفاده می‌شود.

خوب است بدانید خاصیت عناب تازه بسیار زیاد است. عناب میوه درختچه‌ای متوسط است که ارتفاع آن خواص عناب خشک در بارداری تا ۱۰ متر نیز می‌رسد. عناب در مناطق گرمسیر و خشک روییده و برگ‌های کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخم‌مرغی شکلی دارد که در زمستان می‌ریزند.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش از خواص عناب است. مصرف چند عدد عناب در روز می‌تواند سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند.

۳۹ مدل پابند انگشتی زنانه که هر خانوم به روز و خاصی باید یکی شو داشته باشه

فیبر موجود در عناب باعث بهبود دستگاه گوارش و هضم غذا می‌گردد. همچنین ساپونین‌های موجود در این میوه نیز باعث بهبود حرکت غذا داخل روده می‌شود و سرعت و کیفیت جذب غذای شما را به حدقابل توجهی افزایش می‌دهد.

اما حتی عناب خشک نیز بسیار مغذی است و فواید فراوانی دارد. در بازار می‌توان هم عناب تازه و هم عناب خشک یافت. عسلی که (مثلا در بیرجند) از شکوفه‌های درخت عناب گرفته می‌شود، رنگ تیره‌ای دارد و به‌راحتی از عسل زرد که از شهد سایر گل‌ها گرفته می‌شود، قابل تشخیص است.

آهن و فسفر موجود در عناب باعث بهبود حرکت خون شما در رگ‌ها، افزایش اکسیژن‌رسانی به اندام‌های بدن و رفع کم‌خونی می‌شود.

Report this page